Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://arendaldyrepensjonat.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi registrerer navn, telefonnummer, e-post, kjæledyrets navn og beskjeder tilsendt oss via vårt registreringssystem. Vi bruker dem ikke til noe annet enn å hente frem informasjon fra tidligere besøk eller til å holde kontakt med kjæledyrets eier før, under og etter oppholdet på Arendal Dyrepensjonat.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.