Om oss

ARENDAL DYREPENSJONAT

Arendal Dyrepensjonat er et offentlig godkjent dyrepensjonat.

Pensjonatet ligger ved Songe, et par km øst for Arendal sentrum. Stedet heter Fossbekk og ligger trygt og landlig til inne i skogen.

Alle burene til hunder og katter har en egen luke i veggen ut til egen luftegård. Inne er det varmekabler i gulvene og ute er det tak over gården slik at hunden/katten kan gå fritt ut og inn på dagtid. Lukene blir lukket om kvelden.

NYHET! Det ble ferdigstilt en helt nybygget avdeling for katter i slutten av 2018. Her er det god plass for kattene å boltre seg. Gårdene er innredet i lyse, trivelige farger med hyller og klatremuligheter slik at kattene får mulighet både for oversikt eller å være i fred dersom de ønsker det. Her har vi også spesialbygget noen ekstra store rom dersom man vil ha plass til mer enn en katt i gården.

Vi har også en stor hundehage som er inngjerdet. Hunder som trives i lag får mulighet til å løpe fritt og leke sammen. Vi opplever stor trivsel når hundene har sosial omgang med andre. Mange av hundene vi har på dyrepensjonatet leker sammen og har det veldig gøy her.

Alle bur og gårder vaskes grundig minst en gang hver dag. Vann og matskåler skiftes minst en gang daglig.

Hold hunden i bånd ved ankomst, for å ikke uroe andre dyr.

Her kan du lese mer om opphold for hund på dyrepensjonatet.

Her kan du lese mer om oppholdet for katt.

Hold hunden i bånd ved ankomst, for å ikke uroe andre dyr.