Om oss

Åpent: Hverdager: 9-11 og 18-19. Lørdag: 9-11. Søndag: 18-19. Andre tider kun etter avtale.

Arendal Dyrepensjonat ligger sentralt, men også landlig til i naturskjønne omgivelser ved Arendal. Her er det plass til både hunder, katter og andre smådyr (kaniner, marsvin o.l.). Vi er vant med mange forskjellige raser og størrelser. Alle dyr som er i pensjon hos oss blir tatt godt vare på og vi legger vekt på å ha et trygt og rolig miljø så dyrene trives best mulig hos oss.   Eier, Heidi Holm, overtok pensjonatet i 2005 og bor i huset rett ved siden av. Vi har alarm med utrykning fra Securitas som en ekstra trygghet.

Arendal Dyrepensjonat er et offentlig godkjent dyrepensjonat.

Pensjonatet ligger ved Songe, et par km øst for Arendal sentrum. Stedet heter Fossbekk og ligger trygt og landlig til inne i skogen.

Alle burene til hunder og katter har en egen luke i veggen ut til egen luftegård. Inne er det varmekabler i gulvene og ute er det tak over gården slik at hunden/katten kan gå fritt ut og inn på dagtid. Lukene blir lukket om kvelden.

NYHET! Det ble ferdigstilt en helt nybygget avdeling for katter i slutten av 2018. Her er det god plass for kattene å boltre seg. Gårdene er innredet i lyse, trivelige farger med hyller og klatremuligheter slik at kattene får mulighet både for oversikt eller å være i fred dersom de ønsker det. Her har vi også spesialbygget noen ekstra store rom dersom man vil ha plass til mer enn en katt i gården.

Vi har også en stor hundehage som er inngjerdet. Hunder som trives i lag får mulighet til å løpe fritt og leke sammen. Vi opplever stor trivsel når hundene har sosial omgang med andre. Mange av hundene vi har på dyrepensjonatet leker sammen og har det veldig gøy her.

Alle bur og gårder vaskes grundig minst en gang hver dag. Vann og matskåler skiftes minst en gang daglig.

Hold hunden i bånd ved ankomst, for å ikke uroe andre dyr.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

caret-down caret-up caret-left caret-right
Java – grand danois

Jeg blir så glad når vi kjører opp bakken og gjennom skogen, fordi da vet jeg at jeg skal på den beste ferien jeg vet, og det fineste hotell!

Susanne Ellen Dahlstrøm – matmor til Snurre

Fantastisk flott dyrepensjonat, hos skikkelige dyrevenner!

Nettie Travelling - matmor til Malte

Arendal Dyrepensjonat er en privat bedrift som som styres av profesjonelle og dyrevennlige ansatte som gjør sitt ytterste for at du som kunde skal føle seg trygg på at det kjæreste de eier skal føle seg hjemme.